SpyDetect Free - Δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου παρακολούθησης του υπολογιστή



Το SpyDetect Free είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows που μπορεί να μας βοηθήσει να διαπιστώσουμε αν οι δραστηριότητες μας στον υπολογιστή καταγράφονται από κάποιο ανεπιθύμητο πρόγραμμα τύπου keylogger ή κάποιο άλλο εργαλείο παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα ελέγχει αν κάποια από τις διεργασίες στον υπολογιστή έχει εγκαταστήσει κάποιο μηχανισμό παρακολούθησης όπως αυτό των χτυπημάτων (clicks) στο πληκτρολόγιο μας, τρόπος που είναι και ο περισσότερο διαδεδομένος για το σκοπό αυτό. 

Το SpyDetect ελέγχει επίσης αν γίνεται κρυφή διεργασία παρακολούθησης σε ιστοσελίδες που είμαστε εγγεγραμμένοι, τεχνική που επίσης είναι διαδεδομένη όταν κάνουμε logιn σε διάφορα sites ώστε να μας υποκλαπούν προσωπικά στοιχεία όπως passwords και emails.

Να αναφέρουμε, πως το SpyDetect δεν είναι Antivirus και φυσικά μπορεί να «τρέξει» παράλληλα με το υπάρχον πρόγραμμα προστασίας κατά των ιών που έχουμε εγκατεστημένο στον υπολογιστή μας. 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα δεν χρειάζεται εγκατάσταση, το κατεβάζουμε και το τρέχουμε απευθείας. Στη σελίδα που θα οδηγηθούμε, θα επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο εκδόσεις (32bit ή 64bit) για να κατεβάσουμε αυτή που μας ενδιαφέρει.

σ.σ: Ευχαριστούμε τον φίλο της σελίδας «Hesham-Manos Aljanabi» που μας υπέδειξε το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 

Έκδοση: -
Μέγεθος: ~1.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: NesterSoft Inc.
Πηγή: worktime.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram