Τα 4 καλύτερα δωρεάν Antivirus του 2021

Τα καλύτερα Antivirus


Σήμερα θα σας παρουσιάσω τα τέσσερα (4) καλύτερα δωρεάν Antivirus για το 2021 που μετά από μετρήσεις δύο αξιόπιστων εταιριών που δραστηριοποιούνται στον έλεγχο antivirus με τις καλύτερες προστασίες, συγκαταλέγονται στις πιο αξιόπιστες λύσεις. Οι εταιρείες που μας δίνουν τις μετρήσεις είναι η av-test.org και η AV-comparatives.org. Προσοχή: Αναφερόμαστε μόνο στις μετρήσεις των ΔΩΡΕΑΝ εκδόσεων που υπάρχουν στα εν λόγω sites. 

Η av-comparatives στις μετρήσεις της περιλαμβάνει τις δωρεάν εκδόσεις των Avast, AVG και Panda Antivirus ενώ για την av-test έχουμε μετρήσεις για το Avast και το Windows Defender


 Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε:


1. AVG: Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις της AV-Comparatives, έχει πάρει τη μέγιστη βαθμολογία (Advanced+) στην προστασία από ιούς.

2. Avast: Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις της AV-Comparatives, έχει πάρει τη μέγιστη βαθμολογία (Advanced+) στην προστασία από ιούς.  Στις μετρήσεις της AV-test.org έχει λάβει 6.0/6.0, δηλαδή το απόλυτο και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα TOP Product. 

3. Windows Defender: Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις της AV-test.org, έχει λάβει 6.0/6.0, δηλαδή το απόλυτο και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα TOP Product. 

4. Panda: Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις της AV-Comparatives, έχει πάρει τη μέγιστη βαθμολογία (Advanced+) στην προστασία από ιούς.


Υπόψη, πως υπάρχουν και άλλα Antivirus όπου στη δωρεάν έκδοσή τους είναι πολύ δυνατά και ίσως το ίδιο με τα παραπάνω, όπως το Bitdefender και Avira, αλλά όπως ήδη αναφέραμε, εμφανίζουμε μόνο τις μετρήσεις των παραπάνω εταιριών (AV-Test & AV-Comparatives), για τις δωρεάν εκδόσεις των Antivirus και όχι των εμπορικών. 

Συντάκτης του άρθρου:
Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram