Agar.io - Δωρεάν online παιχνίδι που σε κάνεις και «κολλάς»

Δωρεάν Online παιχνίδι για Android, iOS και σε Web έκδοση



Το Agar.io είναι ένα εθιστικό και δωρεάν παιχνίδι που έχει «κάψει» πολλούς ανθρώπους ανά τον πλανήτη και συνεχίζει ακόμα. Αυτό που το κάνει τόσο εθιστικό, είναι η απλότητά του αλλά και ο ανταγωνισμός με άλλους χρήστες! Είναι από τα παιχνίδια που ξεκινάς να παίξεις και μετά από λίγη ώρα αναρωτιέσαι γιατί το ξεκίνησες!

Ξεκινάτε στο παιχνίδι ως ένα μικρό στρόγγυλο κύτταρο και γύρω σας στην πίστα υπάρχουν πολλά μικρά κύτταρα τα οποία πρέπει να τα καταβροχθίσετε! Τρώγοντας όμως, μεγαλώνετε και εσείς, με αποτέλεσμα να γίνεστε πιο ανταγωνιστικός. Προσοχή όμως, κυκλοφορούν ήδη τεράστιοι ανταγωνιστές που ήδη σας βλέπουν ως ξερολούκουμο!



Το παιχνίδι κυκλοφορεί για Android και iOS συσκευές αλλά υπάρχει και Web έκδοση που μπορείτε να παίξετε απευθείας από τον browser σας.

Προσοχή φίλες και φίλοι, το παιχνίδι μπορεί να είναι διασκεδαστικό αλλά ο εθισμός σε αυτό μπορεί εύκολα να επιτευχθεί. Μέτρον άριστον σε ότι κάνουμε!

Έκδοση: 2.3.1
Μέγεθος: 34 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS / Web έκδοση
Κατασκευαστής: Miniclip
Πηγή: agar.io
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram