Εδώ ψάχνεις...

«Messenger for Desktop» - Το Messenger του Facebook στο σταθερό σου υπολογιστή ως ξεχωριστή εφαρμογή!

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Το Facebook Messenger for Desktop είναι μια αυτόνομη εφαρμογή για τον σταθερό υπολογιστή ή το λάπτοπ που στην ουσία αντικαθιστά τη γνωστή μας συνομιλία στο δημοφιλής κοινωνικό δίκτυο. Είναι ακριβώς όπως το Messenger στις κινητές μας συσκευές.

Προσωπικά, δεν το βρίσκω αρκετά βοηθητικό, λόγω του ότι το Facebook το χρησιμοποιώ καθαρά ως εργαλείο δουλειάς και το News Feed είναι απαραίτητο για μένα. 


Έτσι λοιπόν, όσοι θέλετε να είστε μόνιμα στο chat του Facebook και γουστάρετε την πάρλα με φίλους, τότε είναι ένα απαραίτητο εργαλείο γι αυτή την δουλειά. Μπορείτε να κάνετε και βίντεο κλήση, όπως το κανονικό. Δεν αποσπάται η προσοχή σας από το newsfeed της αρχικής σελίδας του Facebook και μπορείτε να κουτσομπολεύετε απρόσκοπτα!

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν αποτελεί επίσημη εφαρμογή του Facebook, είναι δημιούργημα του Ρουμάνου προγραμματιστή Alexandru Rosianu. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Windows, Macintosh και Linux λειτουργικά συστήματα.

Έκδοση: 1.4.3
Μέγεθος: 28.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: Alexandru Rosianu
Πηγή: messengerfordesktop.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr