«Messenger for Desktop» - Κάντε Chat στον υπολογιστή χωρίς να ανοίξετε το Facebook

Δωρεάν messenger για υπολογιστές


Το Messenger for Desktop είναι μια αυτόνομη εφαρμογή για τον σταθερό υπολογιστή ή το λάπτοπ που στην ουσία αντικαθιστά τη γνωστή μας συνομιλία στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook. Είναι ακριβώς όπως το Messenger στις κινητές μας συσκευές.


Προσωπικά, δεν το βρίσκω αρκετά βοηθητικό, λόγω του ότι το Facebook το χρησιμοποιώ καθαρά ως εργαλείο δουλειάς και το News Feed είναι απαραίτητο για μένα. 





Έτσι λοιπόν, όσοι θέλετε να είστε μόνιμα στο chat του Facebook και γουστάρετε την πάρλα με φίλους, τότε είναι ένα απαραίτητο εργαλείο γι αυτή την δουλειά. Μπορείτε να κάνετε και βίντεο κλήση, όπως το κανονικό. Δεν αποσπάται η προσοχή σας από το newsfeed της αρχικής σελίδας του Facebook και μπορείτε να κουτσομπολεύετε απρόσκοπτα!

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν αποτελεί επίσημη εφαρμογή του Facebook, είναι δημιούργημα του Ρουμάνου προγραμματιστή Alexandru Rosianu. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Windows, Macintosh και Linux λειτουργικά συστήματα.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 28.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Macintosh
Κατασκευαστής: Alexandru Rosianu
Πηγή: messengerfordesktop.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram