Puppet Soccer 2015 - Ένα διαφορετικό και διασκεδαστικό ποδοσφαιράκι

δωρεάν παιχνίδι ποδοσφαίρου


Το Puppet Soccer είναι ένα ποδοσφαιράκι με καρτουνίστικο ύφος και αρκετά διασκεδαστικό. Παίρνετε μια ομάδα και έναν παίκτη και προσπαθείτε να αναρριχηθείτε στο πρωτάθλημα! Διαθέτει 32 ομάδες της Ευρώπης αλλά λόγω των πνευματικών δικαιωμάτων τα ονόματα έχουν αλλάξει λίγο όπως και αυτά των παικτών. Διαθέτει τα πρόσωπα πάνω από 90 γνωστών super stars του αθλήματος σε μορφή καρικατούρας.

Το παιχνίδι θα το χαρακτήριζα εύκολο διότι με την πρώτη που το έπαιξα, έφτασα στον τελικό και το σήκωσα το τιμημένο. Βέβαια, δεν τελειώνει εκεί το παιχνίδι, μαζεύεις coins ώστε να φτιάξεις τον παίκτη σου καλύτερο ανεβάζοντάς τον κάποιες ικανότητες. 




Επίσης, συνεχίζοντας να παίζεις, ξεκλειδώνεις και άλλους παίκτες αλλά και διάφορα achievements που σου δίνει το παιχνίδι. Υπάρχει και η δυνατότητα του διπλού, αλλά εναλλάσσοντας κάθε φορά από την ίδια συσκευή με τον αντίπαλο παίκτη.

Το παιχνίδι, είναι διαθέσιμο ως browser game, και μπορείτε να το παίξετε άμεσα μέσω του games.gr από τον υπολογιστή σας.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: ΅Browser Game
Κατασκευαστής: Spil Games
Πηγή: games.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram