Wings 3D 2.2.4 - Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας τρισδιάστατων μοντέλων

Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας τρισδιάστατων μοντέλων


To Wings 3D είναι ένα πολύ ισχυρό αλλά συνάμα απλό στη χρήση πρόγραμμα για κατασκευή τρισδιάστατων μοντέλων. Είναι εντελώς δωρεάν και Open Source (Ανοικτού κώδικα). Άρχισε να αναπτύσσεται το 2001, δηλαδή πριν 18 ολόκληρα χρόνια και οι προγραμματιστές του δεν το βάζουν κάτω αφού αναβαθμίζεται τακτικά μέχρι και σήμερα.

Το Wings 3D δεν θα σε απογοητεύσει αφού μπορεί και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων μοντελοποίησης. 

Το περιβάλλον εργασίας του Wings 3D είναι παραμετροποιήσιμο και προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Ακόμα και οι αρχάριοι χρήστες που δεν έχουν έρθει σε επαφή με τέτοιου είδους προγράμματα, θα ενθουσιαστούν από την απλότητά του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι υποστηρίζει AutoUV, το οποίο σας βοηθά να δώσετε υφές στα μοντέλα σας. Αν ψάχνετε όμως για Animation στα έργα σας, το πρόγραμμα δεν θα σας ανταμείψει, μιας και δεν υποστηρίζεται η συγκεκριμένη τεχνική.  Τέλος, να αναφέρουμε ότι υπάρχουν εκδόσεις για Windows, Linux και Mac λειτουργικά συστήματα.


Έκδοση: 2.2.4
Μέγεθος: 18.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Linux / Windows All / Mac
Κατασκευαστής: Wings 3D
Πηγή: wings3d.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Download

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram