Letasoft Sound Booster - Ανέβασε την ένταση του ήχου στον υπολογιστή σου πάνω από το μέγιστο

Ανέβασε την ένταση του ήχου παραπάνω από το κανονικό

Το Letasoft Sound Booster αυξάνει την ένταση του ήχου στον υπολογιστή σου πάνω από το μέγιστο. Λειτουργεί με κάθε υπολογιστή και σε κάθε πρόγραμμα, δεν χρησιμοποιεί κάποιο plug-in και είναι απλό και ελαφρύ. Απλά το κάνεις εγκατάσταση και αυξάνεις την ένταση του ήχου από το εικονίδιο που εμφανίζεται στη γραμμή εργασιών.

Πολύ καλή επιλογή για όσους έχουν αρχεία ήχου τα οποία είναι ηχογραφημένα σε πολύ χαμηλή ένταση, το Sound Booster της Letasoft, θα τους σώσει στην κυριολεξία. 

Σημείωση: Όταν κατεβάσεις το πρόγραμμα θα βρίσκεται σε δοκιμαστική έκδοση (free trial) η οποία διαρκεί για μόλις 14 ημέρες. Μόλις περάσουν οι 14 ημέρες, θα χρειαστεί να αγοράσεις την άδεια. Ωστόσο, η μόνη διαφορά της δωρεάν έκδοσης με την επί πληρωμή, είναι ότι αν δεν είσαι συνδρομητής, κάθε 5 λεπτά ο ήχος θα επανέρχεται στα φυσιολογικά του για 5 δευτερόλεπτα. Μικρό το κακό.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 6.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Letasoft
Πηγή: letasoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Παναγιώτης Σακαλάκης (Ιδρυτής του Inkstory.gr)



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram