Death and Beyond - Ένα παιχνίδι που πρέπει να πεθάνεις για να κερδίσεις!


Το Death and Beyond είναι ένα δωρεάν puzzle platformer παιχνίδι με θέμα τον θάνατο και την λύτρωση. Τι; Δεν καταλάβατε τι λέω; Κοιτάξτε, αυτό το παιχνίδι δεν είναι σαν και τ'άλλα που ξέρεις... Εδώ δεν κερδίζεις επειδή βγαίνεις νικητής από τα τέρατα, εδώ πρέπει να βρεις τρόπο να πεθάνεις για να προχωρήσεις στο επόμενο επίπεδο.

Όπως μας λένε και οι δημιουργοί του παιχνιδιού:

Γιατί να πηδήξεις πάνω από την λάβα όταν μπορείς να κάνεις ένα ωραίο ζεματιστό μπάνιο μέσα της; Έχεις πεθάνει τόσες φορές σε όλα τα άλλα παιχνίδια, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;

Mμμ, ενδιαφέρον μου ακούγεται, και σας λέω ότι πραγματικά είναι, και πολύ μάλιστα! Άρα λοιπόν αν είσαι Looser στα άλλα παιχνίδια, μπορείς να είσαι και εδώ, αλλά εδώ ο Looser κερδίζει!


Η ιστορία του παιχνιδιού έχει ως εξής:

Η Θάνα ξυπνάει παγιδευμένη σε ένα δωμάτιο που δεν έχει ξαναδεί ποτέ της. Ψάχνοντας να βρει μια έξοδο σκοντάφτει. Πέφτοντας στο κενό, βλέπει λεπίδες να πλησιάζουν απειλητικά προς το μέρος της. "Αυτό ήταν..." σκέφτεται. Νιώθει ένα τσουχτερό πόνο στο στήθος της. "Είμαι νεκρή." Ο τελευταίος χτύπος της καρδιάς της αργοσβήνει. Μερικά δευτερόλεπτα περνάνε. Η Θάνα ξυπνάει παγιδευμένη σε ένα δωμάτιο που δεν έχει ξαναδεί ποτέ της...


Αν δεν το ξεκινήσατε ήδη το παιχνίδι, ας δούμε και μερικά χαρακτηριστικά:

  • Ανέλαβε τον ρόλο της Θάνα όσο προσπαθεί να ξεφύγει από την φυλακή της!
  • Λύσε γρίφους και βοήθησε την Θάνα να πεθάνει μέχρι το επόμενο επίπεδο!
  • Εξερεύνησε δεκάδες επίπεδα εμπνευσμένα από μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο!
  • Διάφορες παραλλαγές του χαρακτήρα είναι διαθέσιμες για ξεκλείδωμα!
  • Πρωτότυπη μουσική συντεθειμένη με αγάπη και φροντίδα!
  • Όμορφα δισδιάστατα ψηφιακά γραφικά!

Το παιχνίδι είναι δωρεάν για Android συσκευές, ενώ η ελληνική ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, «eNVy softworks» που έχει έδρα την Πάτρα, διαθέτει εκδόσεις για Windows Phone 8.1/10, και σύντομα για iOS συσκευές αλλά αυτές είναι με ένα πολύ μικρό αντίτιμο.

Συμπέρασμα: Ένα καλοδουλεμένο παιχνίδι, από μια σοβαρή εταιρία, που φαίνεται να μπήκε στο χώρο δυναμικά.

Έκδοση: 1.0.2
Μέγεθος: 60 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: eNVy softworks
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.