Εδώ ψάχνεις...

Το ίντερνετ και η τηλεόραση (σκέψεις)

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016


Από τότε που έχω DSL σύνδεση στο ίντερνετ, «έκοψα» την τηλεόραση διότι δεν μου ήταν απαραίτητη πλέον. Δεν με ενδιέφερε καθόλου η «ποιότητα» των Ελληνικών προγραμμάτων και προτιμώ όλη την ενημέρωση και διασκέδασή μου να την κάνω μέσω διαδικτύου.

Θεωρώ ότι η ενημέρωση μέσω ίντερνετ είναι πιο έγκυρη, αρκεί να γνωρίζεις τι διαβάζεις και από που, και φυσικά πιο γρήγορη.

Έχεις χιλιάδες εναλλακτικές με το διαδίκτυο, πράγμα που δεν υπάρχει στην Ελληνική τηλεόραση, και φυσικά μπορείς να κάνεις τα πάντα. Για μένα, η Ελληνική τηλεόραση είναι μια άχρηστη υπηρεσία ΚΥΡΙΩΣ στο θέμα ενημέρωσης. Υπάρχουν κάποια φωτεινά παραδείγματα αλλά είναι τόσο λίγα που επισκιάζονται μπροστά στο σάπιο Ελληνικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Το χειρότερο όλων, υπάρχει η ΕΡΤ, το δημόσιο αυτό κανάλι, που πληρώνουμε από την τσέπη μας, θέλουμε δεν θέλουμε. Ή θα πρέπει να αλλάξει άρδην το τηλεοπτικό τοπίο με ποιοτικές εκπαιδευτικές εκπομπές αλλά και σωστής ενημέρωσης και όχι κατευθυνόμενης όπως είναι τώρα, ή να μην υπάρχει.

Δεν θα με πείραζε καθόλου να μην είχαμε ελληνικά κανάλια!

Την τηλεόραση ως συσκευή δεν χρειάζεται να την αχρηστεύσουμε, μπορούμε να δούμε άνετα διαδικτυακό περιεχόμενο από κει, ή ακόμα και να την χρησιμοποιήσουμε ως μόνιτορ για το PC μας.

Τέλος, να αναφέρω ότι εδώ εκφράζω προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να αλλάξω γνώμες ή γούστα ή να «την πω» σε αυτούς που βλέπουν τηλεόραση. Ο καθένας κάνει ότι θέλει και όπως το θέλει.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα