myPersonal Banker - Δωρεάν Ελληνικό πρόγραμμα διαχείρισης οικονομικών

Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης οικονομικών

To «myPersonal Banker» είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για υπολογιστές με Windows, το οποίο θα μας βοηθήσει στη καθημερινή οικονομική μας δραστηριότητα.

Αποτελεί, έναν έμπειρο οικονομικό σύμβουλο ( τον προσωπικό μας τραπεζίτη) αφού μας δίνει τη δυνατότητα να υπολογίζουμε το πραγματικό κόστος σε κάθε οικονομική μας συναλλαγή και έτσι να λαμβάνουμε ορθές αποφάσεις.

Είναι δε σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο, ώστε να χρησιμοποιηθεί άμεσα τόσο από τον χρήστη που δε διαθέτει καθόλου γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών όσο και από αυτόν που δε διαθέτει καθόλου οικονομικές γνώσεις!

Επιγραμματικά να αναφέρουμε ότι περιέχει:

  • Δάνεια / Πιστώσεις
  • Επενδύσεις / Αποταμίευση
  • Αξιολόγηση επενδυτικών σχεδίων
  • Πιστωτικές κάρτες
  • Επιτόκια / Κόστος δανεισμού
  • Επιταγές / Αξιόγραφα

Επίσης, θα βρείτε διάφορα εργαλεία όπως Έλεγχος ορθότητας Α.Φ.Μ, Αριθμομηχανή, Εύρεση διαφοράς ημερών μεταξύ δύο ημερομηνιών, ημερολόγιο.

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, τραπεζικούς, οικονομολόγους, δικηγόρους, φοιτητές οικονομικών σχολών, επενδυτές, καταθέτες, δανειολήπτες, κατόχους πιστωτικών καρτών, καταναλωτές και γενικά σε όλους τους χρήστες χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Τέλος, να αναφέρουμε, ότι μέσα στο πρόγραμμα υπάρχει ένα αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης όπου θα σας λύσει τυχόν απορίες.

Έκδοση: 7.0.0
Μέγεθος: 14.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Αθανάσιος Δούρος
Πηγή: adouros.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram