Εδώ ψάχνεις...

Psiphon - Το δωρεάν και ανοικτού κώδικα VPN λογισμικό για παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016


Το Psiphon είναι ένα ανοιχτού κώδικα (open source), δωρεάν πρόγραμμα που σαν στόχο έχει την παράκαμψη του φιλτραρίσματος στο διαδίκτυο. Αυτό που κάνει είναι να αλλάζει την IP και όχι να δημιουργεί ανώνυμη περιήγηση του χρήστη στο διαδίκτυο.

Είναι απαραίτητο και χρήσιμο όταν υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί σε Websites ή και υπηρεσίες. Για παράδειγμα, Έλληνες του εξωτερικού δεν έχουν πρόσβαση σε streaming videos ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών, με αυτό το πρόγραμμα θα μπορείτε να παρακάμψετε αυτούς τους περιορισμούς.

Όπως λένε και οι Καναδοί δημιουργοί του προγράμματος:

The Internet is not World Wide if someone somewhere is denied access.Everyone has the right to freedom of opinion and expression.

Που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει:

«Το Ίντερνετ δεν μπορεί να λέγεται World Wide (παγκόσμιος ιστός), εαν κάποιος από οπουδήποτε δεν έχει πρόσβαση σε αυτό. Ο καθένας έχει το δικαίωμα στην ελευθερία της γνώμης και της έκφρασης.»

Με το που κατεβάσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας, δεν θα χρειαστεί να την εγκαταστήσετε διότι είναι portable και θα τρέξει αμέσως. Θα ανοίξει ένα παράθυρο όπου θα προσπαθήσει να συνδεθεί απευθείας στον γρηγορότερο ξένο server. Δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα. Αφού συνδεθεί είστε έτοιμοι να περιηγηθείτε με άλλη IP. Εμείς το κάναμε και μας εβγαλε IP γερμανίας. Δείτε το screenshot:Το Psiphon, θα το βρείτε εντελώς δωρεάν για Windows αλλά και Android συσκευές.

Έκδοση:  -
Μέγεθος: 4.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android
Κατασκευαστής: Psiphon Inc.
Πηγή: https://psiphon.ca
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr