Spelunky - Καταπληκτικό platform Game με εξερεύνηση σπηλαίων και κυνήγι θησαυρού

Δωρεάν platform game με κυνήγι   θησαυρού

Το Spelunky είναι ένα δωρεάν παιχνίδι εξερεύνησης σπηλαίων και κυνήγι θησαυρού, κλασικό platform game και αρκετά δύσκολο. Ο στόχος σας είναι να αρπάξετε όσο το δυνατόν περισσότερο θησαυρό, να βρίσκετε λύσεις σε αδιέξοδα αλλά και να βρείτε την έξοδο της κάθε πίστας.

Εκπληκτικό παιχνίδι θα έλεγα και ο χειρισμός του λίγο θα σας δυσκολέψει στην αρχή, γιαυτό υπάρχει και το tutorial μέσα στο παιχνίδι να σας δείξει τον βασικό χειρισμό. Πολλά όπλα, εργαλεία, αντικείμενα που παίρνετε στον διάβα ώστε να περάσετε εμπόδια και οι εχθροί που πρέπει να εξοντώσετε, όλα αυτά συνθέτουν ένα πολύ ωραίο και εθιστικό gameplay.

Το παιχνίδι είναι σε συμπιεσμένο φάκελο. Το αποσυμπιέζετε και ο φάκελος που θα δημιουργηθεί έχει μέσα το εικονίδιο της εφαρμογής με όνομα «Spelunky» όπου όταν το πατήσετε θα αρχίσει το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση!


Δείτε και ένα 20λεπτο gameplay από το Spelunky:




Έκδοση: 1.1
Μέγεθος: 9.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Mossmouth
Πηγή: spelunkyworld.com/
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram