WinBOLT - Αυτοματοποιήστε την συντήρηση των Windows


Αυτό το δωρεάν εργαλείο δημιουργήθηκε από τεχνικό προς τεχνικούς Η/Υ. Αυτή τη φράση λέει στο ξεκίνημα της περιγραφής του WinBOLT ο προγραμματιστής του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο, να πει στους εν δυνάμει συναδέλφους του, ότι μια καθημερινή συντήρηση ενός υπολογιστή, χρησιμοποιώντας χειροκίνητα διάφορα εργαλεία, μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρα και βαρετή αν έχουμε να κάνουμε την ίδια δουλειά σε πολλούς υπολογιστές.

Πρόκειται για ένα έξυπνο πρόγραμμα, το οποίο απλοποιεί την εργασία συντήρησης του υπολογιστή μας. Στην ουσία, αυτό που κάνει το WinBOLT είναι να αυτοματοποιεί τις εργασίες για την συντήρηση του ηλεκτρονικού μας υπολογιστή χρησιμοποιώντας εργαλεία που υπάρχουν ήδη στα Windows, όπως τα επίσημα Updates, ανασυγκρότηση σκληρών δίσκων αλλά και να χρησιμοποιεί έμπιστες και δωρεάν εφαρμογές όπως το Ccleaner για μια ολοκληρωμένη συντήρηση.

Επειδή το περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής είναι με εντολές που παραπέμπει στη γνωστή μαύρη οθόνη της γραμμής εντολών των Windows, και μπορεί να δυσκολέψει τους αρχάριους χρήστες, σας προτρέπουμε να διαβάσετε τον πλήρη ελληνικό οδηγό από το pcsteps.gr.

σ.σ: Επειδή το πρόγραμμα έχει να αναβαθμιστεί αρκετό καιρό, δεν γνωρίζω αν λειτουργούν σωστά όλες οι δυνατότητές τους. Mπορείτε να μας πείτε στο forum μας την άποψή σας.

Δείτε ένα βίντεο που ανέβασε στο youtube ο προγραμματιστής της εφαρμογής:


Έκδοση: 3.5
Μέγεθος: 44.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Christian Vazquez
Πηγή: https://sourceforge.net/projects/winbolt/
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram