«Σωστό ή Λάθος» - Παιχνιδάρα γνώσεων από Ελλάδα

Δωρεάν mobile game γνώσεων με ερωτήσεις στα Ελληνικά

 Το «Σωστό ή Λάθος» είναι μια καταπληκτική δωρεάν εφαρμογή/παιχνίδι από την Ελληνική εταιρία δημιουργίας mobile παιχνιδιών educ8s.com, η οποία εδρεύει στη Σπάρτη και εξειδικεύεται σε παιχνίδια γνώσεων και εκπαίδευσης.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γενικών γνώσεων στο οποίο απαντάς σε ερωτήσεις που σου γίνονται με ένα απλό σωστό ή λάθος. Το παιχνίδι έχει τρία διαφορετικά είδη παιξίματος: Επιπεδα, Χρόνο και Διπλό. Μπορείς να ξεκλειδώσεις διάφορα επιτεύγματα, υπάρχει σκορ και μάλιστα online όπου ανταγωνίζεσαι παίκτες απ' όλο τον κόσμο ενώ μπορεί να παιχτεί και διπλό με κάποιον φίλο σου.

Οι ερωτήσεις του παιχνιδιού είναι χιλιάδες και δημιουργήθηκαν σε συνεργασία της εταιρίας με εκπαιδευτικούς ενώ τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει ξεπεράσει τα 100.000 Downloads με τη κριτική από χρήστες που κατέβασαν το παιχνίδι να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Έκδοση: 1.40
Μέγεθος: 6.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1+
Κατασκευαστής: educ8s.com
Πηγή: educ8s.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram