Yout Player - Αποθήκευσε και παίξε playlists του Υoutube απευθείας από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή

Με το Yout player παίζει από το desktop σου, λίστες του youtube χωρίς να ανοίξεις τον browser σου

Το Yout Player είναι ένα δωρεάν λογισμικό, ένας player, για να παρακολουθούμε playlists (λίστες αναπαραγωγής) από το YouTube απευθείας από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας χωρίς να ασχοληθούμε καθόλου με τον browser μας.

Με απλές κινήσεις, αντιγράφουμε την playlist του καναλιού που επιθυμούμε στο Youtube, και την επικολλάμε στο πρόγραμμα, βάζοντας και ένα όνομα στην playlist, ώστε αργότερα, όταν θα έχουμε αρκετές λίστες, να τις αναγνωρίζουμε πιο εύκολα.

Το πρόγραμμα είναι portable, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή μας και διατίθεται για Windows, Linux και Mac λειτουργικά συστήματα.

Σημαντικό: Ο developer του προγράμματος διαθέτει το πρόγραμμα εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις. Αν σου αρέσει το Yout Player, μπορείς να κάνεις ένα Donate στον δημιουργό ώστε με αυτό τον τρόπο να του δείξεις ότι υπάρχει φιλότιμο και θα του δώσεις κίνητρο να συνεχίσει. Κουμπί donate διαθέτει στο σελίδα του αλλά και μέσα στην εφαρμογή.

Έκδοση: 1.0.0
Μέγεθος: 33.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: Dalton Menezes
Πηγή: youtplayer.github.io
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram