Photo Lab Picture Editor - Φτιάξε καλλιτεχνικές φωτογραφίες χωρίς κόπο και εντελώς δωρεάν

Photo Lab Picture Editor

Δώσε στις φωτογραφίες σου επαγγελματική υφή και δημιούργησε σαν να είσαι καλλιτέχνης με αυτό το καταπληκτικό και δωρεάν πρόγραμμα!

Με το Photo Lab λοιπόν, μπορείς να βάλεις εύκολα και γρήγορα πάνω από 900 εφέ στις εικόνες σου και να τις ντύσεις με όμορφες κορνίζες.

Πολύ όμορφα και ασυνήθιστα μοντάζ με τις φωτογραφίες σου χάρη στο Face Photo Mοntages, όπου μπορείς να μεταμορφώσεις το πρόσωπό σου σε αστροναύτη, ένα φρικτό τέρας και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Photo Lab Picture Editor

Επίσης, μπορείς να επεξεργαστείς τις εικόνες με τα διάφορα φίλτρα που σου παρέχονται, όπως ασπρόμαυρο, Neon, ελαιογραφία και πολλά άλλα. Μην ξεχνάμε και τα κολάζ φωτογραφιών όπου με εκπληκτικά θέματα φτιάχνεις αριστουργήματα!

Μόνο η βαθμολογία που έχει στο Google Play store (4.6/5) και τα πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες που το έχουν κατεβάσει, μαρτυρά την ποιότητα αυτής της εφαρμογής. 
Το Photo Lab είναι διαθέσιμο για android και iOS συσκευές και μπορείς να το κατεβάσεις από τα download links που δίνουμε στο τέλος του άρθρου. 

Έκδοση: 3.12.53 (Android), 3.11.32 (iOS)
Μέγεθος: 24 MB (Android), 178.2 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS
Κατασκευαστής: VicMan LLC
Πηγή: pho.to
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης 

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal