WinSetupFromUSB - Πολλαπλά λειτουργικά συστήματα σε ένα USB φλασάκι

Βάζουμε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα με ένα USB φλασάκι



Σε παλιότερο άρθρο είδαμε το YUMI, ένα δωρεάν πρόγραμμα για να δημιουργήσουμε εκκινήσιμα USB στικάκια με πολλαπλά λειτουργικά συστήματα. Το σημερινό δωρεάν πρόγραμμα κάνει παρόμοια δουλειά με το YUMI και πρόκειται για ακόμα μία αξιόπιστη λύση.

Δεν χρειάζεται να μας μπερδεύει το όνομα «WinSetupFromUSB», αφού δεν προορίζεται μόνο για windows αλλά και για οποιαδήποτε διανομή Linux. Το πρόγραμμα είναι portable, δηλαδή αφού το κατεβάσουμε, θα το βρούμε σε συμπιεσμένη μορφή, θα το αποσυμπιέσουμε και μπορούμε να το τρέξουμε χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση.
Έτσι λοιπόν, μπορείτε να βάλετε στο ίδιο στικάκι οποιαδήποτε έκδοση Windows μαζί με κάποια διανομή Linux χωρίς να χρειάζεται να επιστρατεύετε για κάθε λειτουργικό και διαφορετικό στικάκι.

Αν δυσκολευτείτε με την διαδικασία, μην αγχώνεστε καθόλου. Γιαυτό υπάρχει το Pcsteps.gr με τους υπέροχους οδηγούς του, για να σας λύσει κάθε πρόβλημα. 

Έκδοση: 1.10
Μέγεθος: 28 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: winsetupfromusb.com
Πηγή: winsetupfromusb.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram