Moo0 Video Cutter - Το πιο εύκολο δωρεάν πρόγραμμα για να κόψεις σκηνές από βίντεο

Video cutter



Αν αφήσουμε στην άκρη το περίεργο όνομα του συγκεκριμένου προγράμματος, θα λέγαμε πως το Moo0 Video Cutter είναι ένα χρήσιμο και δωρεάν λογισμικό για Windows που μας δίνει τη δυνατότητα να «κόψουμε» και να αποθηκεύσουμε με τον πλέον εύκολο τρόπο τις αγαπημένες μας σκηνές από αρχεία βίντεο, χωρίς καμία απώλεια στην ποιότητα.

Το πρόγραμμα είναι συμβατό με πληθώρα από μορφές βίντεο όπως: AVI, FLV, M4V, MKV, MOV, MP4, MPG, OGG, OGV, TP, TS, WEBM, WMV και πολλά άλλα. Θα πρέπει επίσης να πούμε πως δεν πρέπει να ανησυχούμε τι θα απογίνει το αρχικό βίντεο, καθόσον το Moo0 Video Cutter δεν θα το «πειράξει» καθόλου. Αυτόματα δημιουργεί ένα νέο αρχείο (αυτό που κόψαμε δηλαδή), και το αποθηκεύει μέσα στον ίδιο φάκελο από προεπιλογή.  Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το περιβάλλον του προγράμματος είναι πλήρως εξελληνισμένο.

Σημαντικό: Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, το πρόγραμμα θα μας προτείνει να εγκαταστήσουμε δύο επιπλέον εφαρμογές της εταιρίας. Για να το αποφύγουμε, αρκεί να είμαστε προσεκτικοί και να απο-επιλέξουμε τα τικαρισμένα κουτάκια. Να, όπως το παράδειγμα της εικόνας. 


Έκδοση: 1.7
Μέγεθος: 22.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: moo0.com
Πηγή: moo0.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram