PhonePresenter - Δωρεάν πρόγραμμα που μετατρέπει το Smartphone σε τηλεχειριστήριο για παρουσιάσεις

Δωρεάν εφαρμογή για να χειρίζεσαι τις παρουσιάσεις σου από το κινητό σου


Το PhonePresenter είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το smartphone μας ως τηλεχειριστήριο για τις παρουσιάσεις μέσω PowerPoint της Microsoft αλλά και όχι μόνο!
Συνεργάζεται εξίσου καλά και με άλλες αντίστοιχες εφαρμογές όπως το WPS Office Presentation, το Libre Office Impress, το Open Office Impress, Google Docs και το Power Point online. Είναι Cross Platform, δηλαδή μπορεί να τρέξει και σε άλλα λειτουργικά συστήματα όπως Linux και Macintosh.

Δωρεάν εφαρμογή για να χειρίζεσαι τις παρουσιάσεις σου από το κινητό σου
Πώς γίνεται η σύνδεση; 

Εδώ να πούμε ότι η σύνδεση κινητού και υπολογιστή γίνεται μέσω WiFi, δηλαδή συνδέουμε το smartphone στο Router που είναι συνδεδεμένος και ο υπολογιστής. Κατεβάζουμε και κάνουμε εγκατάσταση την εφαρμογή στον υπολογιστή μας, την ανοίγουμε και ακολουθούμε τις οδηγίες όπου σε κάποιο σημείο μάς λέει να μπούμε με το κινητό μας στη διεύθυνση pair.phonepresenter.com και να πληκτρολογήσετε το κωδικό που μας δίνει η εφαρμογή. Αμέσως μετά θα έχουμε τον έλεγχο των παρουσιάσεων μας, τόσο απλά!

Το πρόγραμμα έχει να κάνει αναβάθμιση εδώ και 5 χρόνια περίπου. Παρ' όλα αυτά, δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα ως προς τη χρήση του. 

Έκδοση: 2.1.2
Μέγεθος: 36 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: James King
Πηγή: phonepresenter.github.io
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal