Torch Browser - Ένας δωρεάν Browser που τα έχει όλα

Torch Browser



Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Torch Browser! Πρόκειται για έναν δωρεάν web browser που βασίζεται στην τεχνολογία του Chromium και φυσικά είναι ένας ταχύτατος browser με ορισμένα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά που τον κάνουν μοναδικό.

Έτσι, συγκεκριμένα στον Torch Broser μπορείτε να έχετε:

  • Media Grabber: Ενσωματωμένο εργαλείο που σου επιτρέπει να κατεβάζεις βίντεο και μουσική με ένα κλικ
  • Torch Torrent: Δεν χρειάζεται επιπλέον λογισμικό για να κατεβάζετε torrents. Με το ενσωματωμένο Torch Torrent κατεβάστε απευθείας από τον browser τα αγαπημένα σας αρχεία. 
  • Torch Player: Ο Torch Browser περιλαμβάνει τον δικό του media player. Μπορείτε να αναπαράγεται βίντεο από μισοτελειωμένα torrents χωρίς την ανάγκη να τα κατεβάσετε ολόκληρα και να τα παίξετε αφού έχει ολοκληρωθεί το κατέβασμα. 
  • Torch Facelift: Βαρεθήκατε το μπλε-άσπρο του facebook; Με το Torch Facelift που ενσωματώνεται στον browser, μπορείτε να αλλάξετε το Background, τα χρώματα, τις γραμματοσειρές και άλλα. Το καλύτερο είναι ότι οι φίλοι σας που χρησιμοποιούν τον Torch Browser θα μπορούν να βλέπουν τις αλλαγές που έχετε κάνει. 
  • Torch Music: Ένα μουσικό πόρταλ με ένα κλικ στον browser σας. Το Torch Music σας εμφανίζει μουσική και τραγούδια από το youtube, να φτιάξετε την δική σας playlist.
  • Torch Games: Με ένα κλικ θα είστε μπροστά σε εκατοντάδες έτοιμα και δωρεάν παιχνίδια για να παίξετε. Κατηγορίες όπως Racing, Puzlle, Card Games, Arcade, θα σας αφήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον για παιχνίδι. 
  • Drag & Drop: Το σερφάρισμα γίνεται ακόμα πιο εύκολο χάρη στη λειτουργία drag & drop, όπου μπορείτε να σύρετε με το ποντίκι σας κείμενα, links, εικόνες στην αντίστοιχη κατηγορία στα δεξιά του browser σας και να σας πάει απευθείας εκεί που θέλετε χωρίς να ανοίγετε tabs. 
  • Download Accelerator: Σας προσφέρετε ένα ενσωματωμένο στον browser εργαλείο για να επιταχύνετε τα κατεβάσματά σας! 

Σημαντικό: Αν και για έναν περίεργο λόγο τα Social media και το ίδιο το επίσημο website του Torch browser, φαίνεται να είναι παρατημένο, η τελευταία έκδοση όμως παραμένει σχετικά νέα (Σεπτέμβριος 2020) σύμφωνα με τη Wikipedia. 
Επίσης, να προσέχετε κατά την εγκατάσταση του προγράμματος, διότι ενδέχεται να ζητηθεί από τους χρήστες να εγκαταστήσουν διάφορες διαφημιστικές toolbars ή προγράμματα adware. 

Έκδοση: 69.2
Μέγεθος: 89 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Torch Media Inc
Πηγή: torchbrowser.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομιδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram