«Μάθε την προπαίδεια» - Ελληνική εφαρμογή για να μάθουν τα παιδιά την προπαίδεια


Οι μικροί μας φίλοι των πρώτων τάξεων του δημοτικού θα ενθουσιαστούν με την παρακάτω δωρεάν εφαρμογή αφού στην πραγματικότητα συνδυάζει «το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Καλό είναι να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία με έξυπνες εφαρμογές που εκπαιδεύουν τα παιδιά και μαθαίνουν δυο πράγματα παραπάνω.

Η ελληνική εταιρία IonionApps, η οποία μας απασχόλησε στο παρελθόν, δημιούργησε το «Μάθε την προπαίδεια», μια απλή αλλά πλήρης εφαρμογή που βοηθά τα πιτσιρίκια να μάθουν την προπαίδεια με την χρήση της τεχνολογίας και με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από μια σειρά από διαφορετικά τεστ. Η επιλογή των τεστ είναι αρκετά έξυπνη και καλύπτει 3 διαφορετικούς τρόπους:

1. Σας δίνετε η πράξη του πολλαπλασιασμού και εσείς καλείστε να βρείτε το αποτέλεσμα.
2. Σας δίνετε η μισή πράξη του πολλαπλασιασμού μαζί με το αποτέλεσμα, και εσείς πρέπει να βρείτε τον αριθμό που λείπει.
3. Σας δίνετε το αποτέλεσμα και εσείς πρέπει να βρείτε την πράξη.Η εφαρμογή δεν σταματάει να μας εκπλήσσει, αφού μπορείτε να επιλέξετε το πλήθος των ερωτήσεων καθώς και την διάρκεια του κάθε τεστ. Στο τέλος, μπορείτε να δείτε σε διάγραμμα την πρόοδό σας ενώ υπάρχει η δυνατότητα μελέτης της προπαίδειας με την απεικόνιση των πινάκων του πολλαπλασιασμού.

Η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν για Android συσκευές, είναι εντελώς δωρεάν και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QR Code:

Έκδοση: 0.0.4
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 3.0 και άνω
Κατασκευαστής: IonionApps
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: