Εδώ ψάχνεις...

Wise Reminder - Δωρεάν πρόγραμμα υπενθυμίσεων/ραντεβού

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017


Το Wise Reminder είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows με το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε τις εργασίες και τα ραντεβού σας ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να τα ξεχάσετε. Είναι απλό, μικρό σε χωρητικότητα και δεν καταναλώνει πολλούς πόρους από τον υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι είναι ιδανικό για παλιούς υπολογιστές, χαμηλότερων προδιαγραφών.

Με το Wise Reminder, στην ουσία θα αντικαταστήσετε το κλασικό ημερολόγιο χειρός που έχουμε σε φυσικό χαρτί. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, που ακόμα κι ένας αρχάριος μπορεί άμεσα να αρχίσει να το χρησιμοποιεί χωρίς να έχει ιδέα από προγράμματα. Σημαντικό είναι ότι διατίθεται μεταφρασμένο και στην Ελληνική γλώσσα.

Με το Wise Reminder ορίζετε αμέσως το χρονοδιάγραμμα της εργασίας σας με λίγα κλικ του ποντικιού. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το πρόγραμμα χωρίζει σε 2 κατηγορίες τις υπενθυμίσεις/ραντεβού, στις ολοκληρωμένες και στις ενεργές, ώστε να έχετε σε πρώτο πλάνο την ουσιαστική ενημέρωση που χρειάζεστε.

Έκδοση: 1.26
Μέγεθος: 1.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: WiseCleaner.com
Πηγή: WiseCleaner.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr