Εδώ ψάχνεις...

Κάνουμε βόλτα στη Θεσσαλονίκη με το Retropolis Greece (Βίντεο)

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018Τον φίλο Πάνο και το κανάλι του στο Youtube Retropolis Greece, πιθανόν το γνωρίζετε από το άρθρο/παρουσίαση που κάναμε στο dwrean.net στο παρελθόν. Αν δεν το είδατε, κάντε το τώρα και συνεχίστε μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου.

Δεν έπρεπε να χάσω την βόλτα με φόντο την Θεσσαλονίκη και την πρόσκληση που δέχτηκα για το γύρισμα αυτής της καταπληκτικής εκπομπής με το αυτοκίνητο του Retro Riders και τη συζήτηση που κάναμε με τον Πάνο  για παλιές και αγαπημένες συνήθειες, οι οποίες είναι φυσικά το Retro Gaming. Αυτή η βόλτα ξύπνησε αναμνήσεις του παρελθόντος και νομίζω ότι αρκετοί από εσάς θα ταυτιστείτε σε πολλά από αυτά που ειπώθηκαν στο συγκεκριμένο βίντεο.

Συζητήσαμε για παλιές κονσόλες παιχνιδιών, για ουφάδικα ή ηλεκτρονικά που πηγαίναμε πιτσιρικάδες και ναυλώναμε το μηχάνημα/καμπίνα για να παίξουμε το αγαπημένο μας Shinobi, ξεκλέβοντας χρόνο από τα μαθήματα του σχολείου (μάλλον το αντίθετο γίνονταν) και προσπαθήσαμε να κάνουμε μια σύγκριση του τότε με το τώρα και άλλες ωραίες retro κουβεντούλες! Πραγματικά δεν κατάλαβα πότε πέρασε το 35λεπτο και έπρεπε να κλείσουμε. Μην σας ζαλίζω άλλο, απολαύστε το βίντεο:Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr