Δωρεάν ίντερνετ στο κινητό σου με το HTTP Injector

Δωρεάν Ιντερνετ στο κινητό σου με το HTTP Injector


Σε παλιότερο άρθρο παρουσιάσαμε το Psiphon, μια δωρεάν VPN εφαρμογή, που εκτός από τα κλασικά δηλαδή να παρακάμπτει γεωγραφικούς περιορισμούς ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε περιεχόμενο από ιστοσελίδες που σε άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσατε να δείτε, μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε και για να έχουμε δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Λόγω όμως της μεγάλης απήχησης που είχε, η πρόσβαση στο δωρεάν σερφάρισμα δεν είναι εφικτή πλέον.

Παρ' όλα αυτά όμως, έχουμε ακόμα μία δωρεάν εφαρμογή VPN, την HTTP Injector, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play Store και μέσα από μια διαδικασία ρυθμίσεων και προϋποθέσεων. Ας δούμε μαζί τις προϋποθέσεις:

1. Δουλεύει (αυτή την στιγμή) μόνο με κατόχους καρτοσυμβολαίου  ή καρτοκινητής Cosmote ή What's up και επίσης θα πρέπει να έχετε ανοικτά τα δεδομένα.
2. Θα πρέπει να έχετε μηδενικό υπόλοιπο στην κάρτα σας και μηδενικό υπόλοιπο στα δεδομένα αυτής.

Έτσι, λοιπόν, αφού κατεβάσετε το HTTP Injector στο Android κινητό σας και πληρείτε τις παραπάνω προϋποθέσεις, μπορούμε να προχωρήσουμε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Εδώ, θα πρέπει να σας πω ότι το pcsteps.gr δημιούργησε έναν ολοκληρωμένο οδηγό με τις ρυθμίσεις του HTTP Injector, όπου σας προτρέπω να ακολουθήσετε το link του συγκεκριμένου άρθρου.

Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το google play store, από το λινκ που σας δίνουμε πιο κάτω.

►► Download HTTP Injector

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus