«Πως το είπες;» - Κανόνες εκφοράς της Ελληνικής γλώσσας (δωρεάν ebook)

Κανόνες εκφοράς της Ελληνικής γλώσσας


Λίγα λόγια για τον Συγγραφέα του βιβλίου:

Ο Μάνος Σιφονιός είναι Επικοινωνιολόγος και Συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, με καταγωγή από τη Σύμη. Σπούδασε Βιολογία, Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία και Σκηνοθεσία. Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος ή Διευθυντής Παραγωγής στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, καθώς και σε περιοδικές εκδόσεις. Από το 1995 εργάζεται στο χώρο της επικοινωνίας και σήμερα είναι Διευθυντής στην εταιρία Reputation Unique ενώ παράλληλα αρθρογραφεί για θέματα Επικοινωνίας κ.ά.

απόσπασμα από τον πρόλογο του βιβλίου:

Από τον πρόλογο του βιβλίου του με τίτλο «Πως το είπες;» όπου γράφει ο Ομ. Καθηγητής του Τμήματος Φιλολογίας του ΑΠΘ και Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, Ι. Ν. Καζάζης:

«Σ’ αυτά τα κενά που παραμένουν σε χρόνια εκκρεμότητα και στοιχειώνουν προπάντων τους επαγγελματίες και λοιπούς δημόσιους ομιλητές στην εποχή των ΜΜΕ – εποχή όπου η προφορικότητα, 500 χρόνια μετά την καθιέρωση της τυπογραφίας, ήρθε η ώρα να πάρει την εκδίκησή της από τον γραπτό λόγο – απευθύνεται το βιβλίο του Μάνου Σιφονιού «Κανόνες Εκφοράς της ελληνικής γλώσσας (για εκπροσώπους και όχι μόνο!)»… Ένα βιβλίο που, μετρά, καταγράφει, εξηγεί και διορθώνει με χιούμορ».

Διαβάστε το βιβλίο δωρεάν

Το βιβλίο μπορείτε να το διαβάσετε online κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί: Πως το είπες;» - Κανόνες εκφοράς της Ελληνικής γλώσσας


Είδος αρχείου: Online PDF
Μέγεθος: -
Σελίδες: 89
Συγγραφέας: Μάνος Σιφονιός
Εκδόσεις: ellines.com / F1 Communications
Πηγή: postoeipes.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus