Internet Arcade - Παίξε πάνω από 2500 Arcade παιχνίδια, δωρεάν από τον browser σου

Internet arcade - χιλιάδες Arcade παιχνίδια


Η τεχνολογία πλέον μας βοηθάει να απολαμβάνουμε παιχνίδια και προγράμματα χωρίς να κατεβάσουμε τίποτα στον υπολογιστή μας. Χάρη στη τεχνολογία του Cloud και τους browsers έχουμε τη δυνατότητα αυτή και το Internet Archive μας χαρίζει πάνω από 2500 Arcade παιχνίδια όπου μπορούμε να τα παίξουμε απευθείας από τον browser μας.

Το Internet Arcade, όπως ονομάζεται αυτή η αναβίωση των παλιών παιχνιδιών μέσω browser, είναι μια προσπάθεια συγκέντρωσης όλων των Arcade παιχνιδιών που ζήσαμε από το τέλος της δεκαετίας του 70' μέχρι και τα 90's.
Στη συλλογή αυτή των χιλιάδων παιχνιδιών, θα βρούμε τίτλους σταθμούς στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών, όπως το Outrun, Wonder boy in Monster Land, Shinobi, Metal Slug και ένα σωρό άλλους γνωστούς και άγνωστους τίτλους. Εταιρίες κολοσσοί της εποχής όπως η Taito, Data East, Konami, Atari, Namco, Sega κ.α, φιγουράρουν σε αυτή τη λίστα όπου μπορείς να φιλτράρεις από την αριστερή στήλη της σελίδας του Internet Arcade τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις, σύμφωνα με την εταιρία δημιουργίας ή το έτος κατασκευής.

Για να μην λέμε περισσότερα και γινόμαστε κουραστικοί, ακολουθήστε το σύνδεσμο και ξεκινήστε το παιχνίδι ► Internet Arcade

Tip: Ο χειρισμός των παιχνιδιών μπορεί να γίνει με το πληκτρολόγιο αλλά και με arcade χειριστήριο που θα συνδέσετε στο PC.
Για να βάλεις «κέρμα» πατάς το «5» στο πληκτρολόγιο και το «1» για να ξεκινήσεις το παιχνίδι. Τα πλήκτρα χειρισμού είναι τα: Ctrl / Alt / Space / και τα βελάκια.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram