HelpMe 1.0 - Δωρεάν ελληνικό πρόγραμμα καταχώρησης και διαχείρισης αιτημάτων υπαλλήλων (για μικρές επιχειρήσεις και γραφεία)

Δωρεάν εφαρμογή υποβολής και διαχείρισης αιτημάτων υπαλλήλων ενός γραφείου ή μιας επιχείρησης


Το HelpMe είναι μια ενδιαφέρουσα δωρεάν και ελληνική εφαρμογή που αφορά μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις ή γραφεία που έχουν ένα κοινόχρηστο δίκτυο υπολογιστών. Αυτό που κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι να συγκεντρώνει αιτήματα από υπαλλήλους της επιχείρησης/γραφείου και να εμφανίζονται σε έναν χρήστη ο οποίος θα είναι και διαχειριστής των αιτημάτων αυτών.



Εγκατάσταση εφαρμογής και διαχείριση

Αφού κατεβάσουμε την εφαρμογή, θα χρειαστεί να τρέξουμε το αρχείο .exe που υπάρχει μέσα στο φάκελο. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να καταχωρήσουμε όλα τα τμήματα και τους υπάλληλους που δουλεύουν σε αυτά. Άρα θα πρέπει να συνδεθούμε ως διαχειριστές.
Στη συνέχεια, σε κάθε γραφείο/τμήμα θα πρέπει να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή. Μην αγχώνεστε, απλά θα κάνετε ένα copy-paste τα αρχεία .mdb και .exe που υπάρχουν στο φάκελο που θα κατεβάσετε, τα οποία στην ουσία είναι όλη η εφαρμογή.  Εξυπακούεται ότι θα εγκατασταθούν σε κοινόχρηστο φάκελο για να τον βλέπουν όλοι στο δίκτυο!




Καταχώρηση αιτημάτων

Όποιος χρήστης/υπάλληλος έχει πρόβλημα με κάποιο θέμα, ανοίγει την εφαρμογή και καταχωρεί το αίτημα που έχει κατατάσσοντας το σε κατηγορίες προτεραιότητας. Στη συνέχεια, συνδέεται ο διαχειριστής βρίσκει το αίτημά του, το λύνει και  μετά κλείνει την υπόθεση.  Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα αιτήματα και τις λύσεις του, είναι ο διαχειριστής, ο οποίος θα πρέπει να ελέγχει καθημερινά για νέα αιτήματα.




Για την διαχείριση ο κωδικός πρόσβασης, τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε μετά, είναι: helpadmin

Το πρόγραμμα δουλεύει χωρίς να χρειάζεται μόνιμη εγκατάσταση στον υπολογιστή. Απλά θα πρέπει να έχετε τα συγκεκριμένα αρχεία (.mdb και .exe) και όπου τα τοποθετήσετε θα "τρέξει" αμέσως το HelpMe χωρίς εγκατάσταση. Επίσης, στο αρχείο που θα κατεβάσετε, υπάρχει ένα σύντομο manual σε pdf για την εγκατάσταση του προγράμματος.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 450 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Χρήστος Μπερέτας
Πηγή: christosberetas
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram