Blackbox Call Recorder - Μία «επαγγελματική» εφαρμογή καταγραφής κλήσεων

επαγγελματικό πρόγραμμα καταγραφής κλήσεων android app


To Blackbox Call Recorder, όπως σωστά θα καταλάβατε από το όνομά του, είναι μία δωρεάν εφαρμογή ηχογράφησης κλήσεων  για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Στο παρελθόν σας έχουμε παρουσιάσει παρόμοιες εφαρμογές όπως το ACR και την "Ηχογράφηση Κλήσεων", όμως η σημερινή εφαρμογή είναι πιο σύγχρονη με αρκετές "εξειδικευμένες" λειτουργίες.

Για παράδειγμα, σας επιτρέπει να ηχογραφείτε όλες σας τις κλήσεις, όμως ταυτόχρονα να δημιουργήσετε μία λίστα επαφών, οι κλήσεις με τις οποίες δεν θα καταγράφονται. Ταυτόχρονα αυτό αρχειοθετεί με μεγάλη οργάνωση της κλήσεις σας, επιτρέποντας σας να πραγματοποιήσετε αναζήτηση, να τις προβάλλετε με βάση την ημερομηνία ή την επαφή, ενώ παράλληλα δημιουργεί backup με αυτές, αυτόματα, στο Google Drive σας. Τέλος αυτό υποστηρίζει ακουστικά Bluetooth, αλλά και Dual Sim κινητά!

Σε περίπτωση που το πρόγραμμα δεν λειτουργεί στην συσκευή σας, αυτό οφείλεται στις επιλογές της Google, καθώς σε κάποιες εκδόσεις Android έχει "απαγορευτεί" η καταγραφή κλήσεων.

Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε το QR code:



Έκδοση: 1.3.9
Μέγεθος: 3.0MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Cryok Sia
Πηγή: Google PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram