OnionFruit Connect - Περιηγηθείτε ανώνυμα και κρυπτογραφημένα στο διαδίκτυο

ανωνυμία στο διαδίκτυο


Το OnionFruit Connect είναι ένας διαφορετικός τρόπος πρόσβασης στο κρυπτογραφημένο δίκτυο Tor. Αντί να κάνετε λήψη ενός διαφορετικού προγράμματος περιήγησης (browser), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό που ήδη χρησιμοποιείτε (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera κτλ). Το  OnionFruit Connect ξεκινά την υπηρεσία Tor και στη συνέχεια τροποποιεί τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης (proxy settings) με αποτέλεσμα να περιηγούμαστε στο διαδίκτυο μέσω ενός "τούνελ" (Tunnel) που έχει δημιουργηθεί από το Tor. Φυσικά, το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημιστικά τρικ κατά την εγκατάσταση.




Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, επιλέξτε να κάνετε σύνδεση με το Tor. Αφού γίνει η σύνδεση θα δείτε το μήνυμα «Tor Connected», όπου πλέον όλα δεδομένα σας στο διαδίκτυο που διέρχονται από αυτό το "τούνελ" είναι κρυπτογραφημένα. Κάθε τοποθεσία που επισκέπτεστε δρομολογείται μέσω διαφορετικών διακομιστών, καθιστώντας  «αδύνατο» τον εντοπισμό σας!

Σημαντικό: Προτείνουμε να αφήσετε «Random» την επιλογή χώρας πριν κάνετε τη σύνδεση, για να επιλέξει το ίδιο το πρόγραμμα την καλύτερη δυνατή σύνδεση με λιγότερες αργοπορίες.

Έκδοση: 2019.604.7.0
Μέγεθος: 18.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: dragonfruit.network
Πηγή: dragonfruit.network
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram