LHX 2019 - Δωρεάν εξειδικευμένο πρόγραμμα διαχείρισης Αιτήσεων Ληξιαρχικών Πράξεων

Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης ληξιαρχικών πράξεων


Το LHX 2019 είναι ένα δωρεάν και εύχρηστο πρόγραμμα για Windows λειτουργικά συστήματα με το οποίο μπορείς να διαχειριστείς αιτήσεις για έκδοση Ληξιαρχικών Πράξεων (Γεννήσεων, Θανάτου, Γάμου, Σύμφωνο Συμβίωσης κτλ) από φορείς εξυπηρέτησης Πολιτών όπως ΚΕΠ και Δημοτολόγια.

Άρα όπως καταλαβαίνεις, πρόκειται για ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που αφορά αποκλειστικά δημοτικούς/δημόσιους υπαλλήλους που ασχολούνται με τις Ληξιαρχικές πράξεις.

Συγκεκριμένα, το LHX 2019, παρέχει τη δυνατότητα καταχώρησης στοιχείων των ενδιαφερόμενων πολιτών, των φορέων εξυπηρέτησης καθώς και στοιχείων ληξιαρχικών βιβλίων σε ξεχωριστές φόρμες, των οποίων τα δεδομένα μπορείς να τα χρησιμοποιείς άμεσα στη φόρμα κινήσεων γλιτώνοντας χρόνο και κόπο.
Διαθέτει επίσης ένα εύχρηστο σύστημα αναζητήσεων μέσω του οποίου μπορείς να βρεις άμεσα τις κινήσεις που έχουν διεκπεραιωθεί.

Το LHX 2019, συνοδεύεται από ένα κατανοητό οδηγό χρήσης, τον οποίο θα βρεις μέσα στο αρχείο που θα κατέβει στον υπολογιστή σου.

Το LHX 2019, είναι δημιούργημα του Άρη Σκάνδαλου, δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Ξηρομέρου, ο οποίος είχε την διάθεση και μας εμπιστεύτηκε την δημοσίευση του προγράμματός του. 

Στο download link που σου δίνω, θα κατεβάσεις ένα συμπιεσμένο αρχείο σε μορφή .rar, όπου θα χρειαστεί να το αποσυμπιέσεις με το κατάλληλο πρόγραμμα. Αν δεν έχεις ήδη εγκατεστημένο πρόγραμμα αποσυμπίεσης, δοκίμασε το 7-zip που είναι δωρεάν και πολύ εύχρηστο.
Όταν λοιπόν αποσυμπιέσεις το αρχείο, θα δημιουργηθεί ένα φάκελος με ονομασία LHX 2019. Όπως είναι, μετέφερέ τον (copy-paste) στο «C» δίσκο. Κατόπιν, άνοιξε τον φάκελο του προγράμματος και "εκτέλεσε" το .exe αρχείο με όνομα «LHX2019». Πλέον, είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις τη δουλειά.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 532 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Άρης Σκάνδαλος
Πηγή: dwrean.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal