WBM Tycoon - Δωρεάν Ελληνικό παιχνίδι Manager Μπάσκετ

Δωρεάν παιχνίδι μάνατζερ μπάσκετ


Το WBM Tycoon είναι ελληνικό παιχνίδι Basketball Manager, δημιούργημα της εταιρίας ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Icehole Games. Το παιχνίδι βγήκε στην αγορά το 2014 και πλέον διατίθεται εντελώς δωρεάν, όπως μας ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Θανάσης Τριανταφύλλου. 

Η Icehole, είναι η εταιρία που βρίσκεται πίσω από το Ελληνικό παιχνίδι για την Επανάσταση του 1821, το οποίο βρίσκεται στο site μας και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν, όπως και το παιχνίδι γνώσεων Select Quiz. 


Το WBM Tycoon διατίθεται στην ελληνική γλώσσα και συγκεκριμένα θα βρεις:

  • Πάνω από 1000 συλλόγους και εθνικές ομάδες
  • Πάνω από 12500 παίκτες
  • πάνω από 1000 προπονητές και φυσικά μπορείς να αναβαθμίσεις τα κτίρια που γυμνάζεται η ομάδα σου.

Φίλοι του παιχνιδιού, δημιούργησαν Patches με τα πραγματικά ονόματα παικτών αλλά και φωτογραφίες αυτών και των προπονητών για μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στο παιχνίδι. Τα Patches αυτά καθώς και οι οδηγίες εγκατάστασής τους, θα βρείτε στο blog που έστησαν γι' αυτό το σκοπό.

• Κατεβάστε δωρεάν το παιχνίδι ► WBM Tycoon

σ.σ: Αν σου αρέσει το Μπάσκετ και θέλεις να συνδράμεις στην Ελληνική προσπάθεια του Θανάση Τριανταφύλλου και της παρέας του, μπορείς να κατεβάσεις το νέο παιχνίδι World Basketball Manager X (WBMX) μόνο με 4.95€ και να χαρείς το μπάσκετ με όλες τις τελευταίες προσθήκες παικτών, όπως είναι σήμερα! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram