PikWizard - Χιλιάδες δωρεάν εικόνες υψηλής ανάλυσης

Δωρεάν χιλιάδες φωτογραφίες και εικόνες


Το PikWizard είναι ένας νέος πολύ ενδιαφέρον ιστότοπος που ασχολείται με τη δωρεάν διάθεση φωτογραφιών και εικόνων σε υψηλή ανάλυση. Όταν λέμε δωρεάν το εννοούμε διότι όλο το υλικό που περιέχεται στο pikwizard είναι απαλλαγμένο από πνευματικά δικαιώματα και μπορεί ο καθένας να το χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί.

Αυτή τη στιγμή, στο Pikwizard θα βρεις πάνω από 100.000 διαθέσιμες φωτογραφίες μέσα από μια πληθώρα κατηγοριών που καλύπτει κάθε ανάγκη και γούστο. Από αυτές, οι 20.000 περίπου είναι αποκλειστικά έργα των διαχειριστών του site και όπως μας αναφέρει ο ιδιοκτήτης με τον οποίο ήρθαμε σε επικοινωνία, άμεσος στόχος είναι να ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο.

Δες το άρθρο μας με τα καλύτερα sites που συγκεντρώνουν χιλιάδες δωρεάν φωτογραφίες

Εξάλλου, καθημερινά προστίθεται νέο υλικό στο pikwizard και νομίζω θα βρεις αυτό που ψάχνεις με λίγα κλικ του ποντικιού. Εκτός από τις default κατηγορίες, μπορείς να αναζητήσεις εικόνες με δικές σου λέξεις-κλειδιά ώστε να βρεις γρήγορα αυτό που θέλεις.

Τέλος, να αναφέρουμε, ότι εκτός από εικόνες, μπορείς να βρεις έτοιμα βίντεο κλιπ για να «ντύσεις» τις βίντεο-δημιουργίες σου με πιο επαγγελματικό στυλ. Και σε αυτά, τα πνευματικά δικαιώματα λάμπουν δια της απουσίας τους.

Ακολούθησε το σύνδεσμο για να μπεις στο PikWizardΔωρεάν χιλιάδες εικόνες και βίντεο σε υψηλή ανάλυση 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram