«6 Εικόνες» - Δωρεάν Ελληνικό παιχνίδι λέξεων από τον δημιουργό του «7 Λέξεις»

 Δωρεάν Ελληνικό παιχνίδι λέξεων από τον δημιουργό του «7 Λέξεις»


Ένα ακόμα εκπληκτικό παιχνίδι για να ακονίσεις το μυαλό και να ξεσκονίσεις τις γνώσεις σου, διατίθεται εντελώς δωρεάν για Android και iOS συσκευές. Πρόκειται το «6 Εικόνες», από τον δημιουργό του πετυχημένου «7 λέξεις», που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους με την διαφορά ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με δεδομένα τις εικόνες και ζητούμενο την λέξη που πρέπει να αποδώσουμε για κάθε εικόνα που βλέπουμε. Έξυπνη παραλλαγή του «7 λέξεις» και εξίσου εθιστικό παιχνίδι.

Ξεκινώντας το παιχνίδι έχεις έξι εικόνες και έξι «σπασμένες» λέξεις σε 16 κουτάκια. Απλά, καλείσαι να βρεις τη λέξη που αντιστοιχεί σε κάθε εικόνα. Δεν χάνεις αν μαντέψεις λάθος και δεν υπάρχει χρονικό όριο. Επίσης, αν δυσκολεύεσαι υπάρχουν και βοήθειες.

Όπως μάθαμε από το «7 Λέξεις», έτσι και εδώ, οι αναβαθμίσεις είναι πολύ συχνές και δεν πρόκειται να βαρεθείτε ποτέ. Το παιχνίδι χωρίζεται σε έξι (6) κατηγορίες οι οποίες είναι:

  • Εικόνες: Βρες τις λέξεις που αντιστοιχούν σε κάθε εικόνα
  • Σημαίες: Βρες τις σημαίες όλων των κρατών
  • NBA: Για τους μπασκετικούς, το challenge εδώ έχει να κάνει με τις γνώσεις τους στα σήματα των Ομάδων του NBA
  • Ελληνικές Ομάδες: Αντίστοιχο του NBA αλλά με σήματα Ελληνικών Ομάδων του Ποδοσφαίρου
  • Χημεία: Καλείσαι να βρεις τα χημεία στοιχεία
  • Παροιμίες: Παροιμίες, εκφράσεις, γνωμικά, αποφθέγματα

Το «6 Εικόνες» διαθέτει πάνω από 400 πίστες και το αξιοσημείωτο είναι η πολύ υψηλή θετική κριτική. Στο Google Play Store, οι χρήστες που κατέβασαν το παιχνίδι, το βαθμολόγησαν με 4.6/5 αστέρια ενώ στο App Store της Apple η κριτική χρηστών είναι στα 4.8/5 αστέρια.

Έκδοση: 1.98 (Android) - 8.08 (iOS)
Μέγεθος: 41 MB (Android) - 80.1 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 και άνω / iOS 8.3 και άνω
Κατασκευαστής: Φάνης Κουρτικάκης
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram