Later.io - Προγραμματίζουμε τα email μας να σταλούν αργότερα

Προγραμματισμός αποστολής των email μας


Το Later.io είναι μια online πλατφόρμα διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που που μας παρέχει τη δυνατότητα να κάνουμε προγραμματισμό των emails κατά την αποστολή.
Μπορούμε να γράψουμε τα emails και να τα προγραμματίσουμε για παράδοση ακριβώς όποτε θέλουμε. Είναι ένα έξυπνος τρόπος να στέλνουμε τα μηνύματά μας και να φανεί στον παραλήπτη ότι τα γράψαμε εκείνη την ώρα.

Γενικά, αν θέλουμε να είμαστε τυπικοί και οργανωτικοί, ένα αυτοματοποιημένο σύστημα υπενθυμίσεων είναι καθοριστικό για τις εργασίες μας τόσο στη προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή.
Για παράδειγμα, μπορούμε να υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους μας σχετικά με κρίσιμες εργασίες που πρέπει να γίνουν. Όπως και στον εαυτό μας, να δημιουργήσουμε μια υπενθύμιση για μια πληρωμή ή μια συνήθεια που πρέπει να κάνουμε. Με το Later.io, μπορεί να γίνει εύκολα! Αρκεί να κάνουμε μια δωρεάν εγγραφή στην υπηρεσία δίνοντας το email μας ή κάνοντας login με τα στοιχεία των λογαριασμών μας στο Facebook ή στη Google.

Το πρόγραμμα συνεργάζεται με οποιαδήποτε υπηρεσία email κι αν χρησιμοποιούμε (Gmail, Yahoo κτλ). Ενώ υπάρχουν εκδόσεις επί πληρωμή, εμείς αναφερόμαστε στα χαρακτηριστικά της δωρεάν έκδοση του Later.io, τα οποία είναι:
  • Αποστολή 10 emails το μήνα
  • 10 επαφές ανά λογαριασμό
  • 10 παραλήπτες ανά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • 0 συνημμένα ανά λογαριασμό
  • 0 συνημμένο ανά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Αποστολή προγραμματισμένου email σε διάστημα ενός (1) έτους.

Ακολούθησε το σύνδεσμο για να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες της εφαρμογής ► Later.io

Συντάκτης του άρθρου: Βασίλης Σερεμέτης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram