«Tech and Code In Greek» - Δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού (με βίντεο στα Ελληνικά)

Δωρεάν βιντεομαθήματα προγραμματισμού στα Ελληνικά


Πολύ μου αρέσει όταν βλέπω νέες προσπάθειες από Έλληνες δημιουργούς στον τομέα της εκμάθησης του προγραμματισμού. Μόλις ανακάλυψα ένα εκπληκτικό ελληνικό κανάλι στο Youtube με ονομασία «Tech and Code In Greek», που όπως γράφουν οι δημιουργοί τους πρόκειται για ένα «κανάλι αφιερωμένο στην τεχνολογία και τον προγραμματισμό».

Συγκεκριμένα, στο κανάλι θα βρεις μαθήματα προγραμματισμού σε διάφορες γλώσσες όπως είναι η Python και η Javasctip και μαθήματα σε εργαλεία που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη. Για παράδειγμα το Docker, Git, NodeJS είναι μερικά από αυτά. Επίσης, υπάρχουν μαθήματα για βάσεις δεδομένων SQL για CSS και HTML.

Το «Tech and Code In Greek» δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2019 και για το τόσο μικρό διάστημα που βρίσκεται στον «αέρα», φαίνεται να είναι αρκετά δραστήριο αφού έχει δεκάδες ανεβασμένα βίντεο και ο αριθμός ανεβαίνει μέρα με την ημέρα. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε για προγραμματισμό, πρέπει να το βάλετε στα αγαπημένα σας.

Κάνε Subcsribe στον κανάλι ► «Tech and Code In Greek»


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram