Viddly - Κατέβασε βίντεο και μουσική από το ίντερνετ σε HD

Κατέβασε βίντεο και μουσική από το διαδίκτυο σε υψηλή ποιότητα


Το Viddly είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows που σου επιτρέπει να κατεβάζεις βίντεο από το Youtube σε μορφή MP4, Webm και AVI σε HD ανάλυση έως 1080p. Επίσης, μπορείς να κατεβάσεις μόνο τον ήχο από το βίντεο σε μορφή MP3, Vorbis και AAC, σε ανάλυση 128 kbps. Όλα αυτά στη δωρεάν έκδοση του προγράμματος, μιας και υπάρχει η επί πληρωμή με την οποία δεν έχουμε περιορισμό στην ποιότητα. Αν και εδώ που τα λέμε, η 1080p ανάλυση σε βίντεο και η 128 kbps σε ήχο, είναι ότι πρέπει για home users.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως το Viddly, εκτός από το youtube, σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις περιεχόμενο σχεδόν απ' όλες τις γνωστές παρόμοιες υπηρεσίες που διαθέτουν βίντεο και τραγούδια.

Το Viddly, μας το πρότεινε ο Στάθης Βουλγαρούδης, αναγνώστης του site μας, μέσα από ένα σχόλιο στη Fan page του dwrean.net στο Facebook και τον ευχαριστούμε γι' αυτό. 

Προσοχή κατά την εγκατάσταση του Viddly. Θα σας εμφανιστούν κάποια τρίτα διαφημιστικά προγράμματα για να τα εγκαταστήσετε και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην πατήσετε τα λάθος κουμπιά. Εμείς, σας το είπαμε, να ξέρετε! 😉.

Έκδοση: 5.0.120
Μέγεθος: 24 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Viddly Inc
Πηγή: vidd.ly
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram