OpenGL Extensions Viewer - Δείτε τα στοιχεία της κάρτα γραφικών και εκτελέστε διαγνωστικά τεστ

Δωρεάν εργαλείο για να δούμε πληροφορίες της κάρτας γραφικών


To OpenGL Extensions Viewer είναι ένα δωρεάν εργαλείο που μας εμφανίζει χρήσιμες πληροφορίες για το υλικό και το λογισμικό της κάρτας γραφικών μας.
Συγκεκριμένα, μας παρέχει πληροφορίες για την έκδοση του DirectX, το μοντέλο shader, την έκδοση OpenGL, την έκδοση του driver, το όνομα του κατασκευαστή καθώς και την μνήμη RAM της κάρτας.

Επιπλέον, το OpenGL Extensions Viewer, μας δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσουμε και διαγνωστικά test, έτσι ώστε να δούμε την απόδοση της κάρτας γραφικών. Το πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν για Windows και Mac υπολογιστές, ενώ υπάρχουν εκδόσεις για iPhone και Android.

Τι σημαίνει OpenGL

Open Graphics Library (OpenGL), είναι ένα λογισμικό για την απόδοση 2D και 3D Γραφικών. Είναι ανεξάρτητο λειτουργικού συστήματος και συνήθως αλληλεπιδρά με την κάρτα γραφικών ώστε να πετύχει ταχύτερη απόδοση στα γραφικά, ενώ χρησιμοποιείται εκτενώς σε προγράμματα σχεδίασης (CAD), Βιντεοπαιχνίδια, εξομοιωτές πτήσης κ. α.


Έκδοση: 6.0.5
Μέγεθος: 12.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Android / iOS
Κατασκευαστής: realtech-vr.com
Πηγή: realtech-vr.com
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram