Solitaire - Παίξε την κλασική πασιέντζα στο κινητό σου

Πασιέντζα για Android


Η Πασιέντζα ή Solitaire που μεγάλωσαν μαζί της πολλές γενιές δημοσίων υπαλ...εχμμμ, ναι... Ελλήνων ήθελα να πω, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, όντας προεγκατεστημένο παιχνίδι στα Windows την εποχή που δεν υπήρχε ίντερνετ και το μόνο πράγμα που έκανες με τον υπολογιστή σου ήταν να ασχολείσαι με το πρόγραμμα ζωγραφικής (paint), την πασιέντζα, άντε και κανένα φλιπεράκι, είναι εδώ σε έκδοση για Smarpthones και πρόκειται για την καλύτερη πασιέντζα που έχω δει για android συσκευές.

Σε αυτή την έκδοση της Πασιέντζας, θα βρεις όμορφα γραφικά, αυτόματο μάζεμα καρτών όπου χρειάζεται, απεριόριστες undo κινήσεις όπως και απεριόριστες βοήθειες (hints), διαφορετικά mode παιχνιδιού με χρόνο ή χωρίς, διάφορα skins για τις κάρτες όπως και backgrouns και φυσικά τα High scores και προσωπικά στατιστικά.
Φυσικά, δεν χρειάζεται να έχεις δεδομένα στο κινητό σου για να παίξεις και είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για κινητά Android, που ακόμα και έκδοση 2.0 να έχεις, θα μπορείς να το παίξεις. Το εντυπωσιακό με αυτό το παιχνίδι είναι ότι έχει υψηλή βαθμολογία στις κριτικές στο Google Play Store (4.7/5 αστέρια) και τα downlaods ξεπερνούν τα 10.000.000!! Οπότε καταλαβαίνεις, οι παλιές συνήθειες, δύσκολα κόβονται!

σ.σ: Αν θέλεις να παίξεις την κλασική πασιέντζα για Windows, αυτή που είχαμε στα XP, την έχουμε βρει και την παρουσιάσαμε σε παλιότερο άρθρο.

Έκδοση: 2.7
Μέγεθος: 5.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.0 και άνω
Κατασκευαστής: Mouse Games
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram