Unfold - Το απόλυτο εργαλείο για εντυπωσιακά stories στο Instagram

free app for instagram stories best influencers


Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε stories στο Instagram από διάσημους ή άσημους influencers, τα οποία μοιάζουν επαγγελματικά επεξεργασμένα. Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι τέτοια stories ίσως παίρνουν ακόμη και ώρες να δημιουργηθούν, όμως η αλήθεια είναι ότι στην πλειοψηφία τους έχουν παραχθεί μέσω εφαρμογών.

Μία από τις πιο γνωστές, μάλιστα την χρησιμοποιεί ακόμη και ο Λευκός Οίκος, είναι το Unfold. Στη  δωρεάν έκδοσή του έχει αμέτρητα πρότυπα-templates για να φτιάξετε τα δικά σας επαγγελματικά Instagram stories, ενώ διαθέτει εργαλεία όπως η εισαγωγή κειμένου με πασίγνωστες γραμματοσειρές αλλά και αυτοκόλλητα που πιθανώς να έχετε δει στο προφίλ ενός διάσημου.

Τέλος, αυτό διαθέτει την δική του ενσωματωμένη κάμερα, με 10 εντυπωσιακά φίλτρα, ενώ αφού κάνουμε export την δημιουργία μας σε υψηλή ανάλυση, μας επιτρέπει να την κάνουμε share στο Instagram ή σε άλλες παρόμοιες πλατφόρμες.

Παρακάτω θα βρείτε τα σχετικά link για να εγκαταστήσετε το Unfold σε Android smartphones και iPhone.

Έκδοση: 4.15
Μέγεθος: 144 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Unfold Creative LLC
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram