Sim Junta - Δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής, στο οποίο έχεις το ρόλο ενός Δικτάτορα

Sim Junta - Δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής, στο οποίο έχεις το ρόλο ενός Δικτάτορα


Το Sim Junta είναι ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής από την Ελληνική Εταιρία ανάπτυξης Icehole Games, που φιλοξενούμε στο site μας όλα της τα παιχνίδια που δίνονται δωρεάν αλλά και μια συνέντευξη από τον δημιουργό της, Θανάση Τριανταφύλλου.

Στο Sim Junta, έχετε τον ρόλο ενός δικτάτορα της Risuena, μιας μικρή και φτωχής τριτοκοσμικής χώρας, όπου μετά από ένα αιματηρό πραξικόπημα, αναλάβατε την εξουσία με σκοπό να παραμείνετε εκεί όσο το δυνατόν περισσότερο μπορείτε, να καταστρέψετε τη χώρα και να μεταφέρετε τα χρήματα σε μυστικό λογαριασμό που διαθέτετε σε ελβετική τράπεζα. Φυσικά, πρέπει να παραμείνετε ζωντανοί για να απολαύσετε τα βγαλμένα «με ιδρώτα» χρήματά σας!

Ένα χιουμοριστικό αλλά πολύ βαθύ παιχνίδι στρατηγικής που αναπτύχθηκε με γνώμονα τη ρετρό αισθητική των 16-bit υπολογιστών της δεκαετίας του '80.

Για να κατεβάσετε το παιχνίδι δωρεάν στο υπολογιστή σας, ακολουθήστε το σύνδεσμο που οδηγεί στην επίσημη σελίδα της εταιρίας ► Sim Junta


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram