GroovePad - Φτιάξε εύκολα και γρήγορα μουσική στο κινητό σου

free music maker app sound effects
Το Groovepad είναι η απόλυτη εφαρμογή δημιουργίας μουσικής για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Μέσα από το Groovepad μπορούμε να κάνουμε τα παρθενικά μας βήματα στη σύνθεση μελωδιών και να δημιουργήσουμε τα πρώτα μας κομμάτια. Η εφαρμογή διαθέτει samples από διάφορα ήδη όπως EDM, House, Hip Hop, Trap, Drum and Bass, τα οποία ανανεώνονται κάθε εβδομάδα και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στις συνθέσεις μας.

Ταυτόχρονα, η εφαρμογή διαθέτει πάρα πολλά εφέ όπως αυτά που συναντώνται σε δημιουργίες γνωστών DJ, κατάλληλα για να επεξεργαστούμε αργότερα το κομμάτι μας.

Αφού τελειώσουμε με την δημιουργία μας, μπορούμε να την μοιραστούμε με φίλους ή να την κάνουμε export (εξαγωγή) για να την ανεβάσουμε σε κάποια άλλη υπηρεσία.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες, έχει άριστες κριτικές, ενώ βραβεύτηκε από την Google ως μία από τις καλύτερες εφαρμογές στο ψηφιακό της κατάστημα. Τέλος, είναι διαμορφωμένη ώστε να λειτουργεί σωστά τόσο σε smartphone, όσο και σε tablet, αφού η δημιουργία σε αυτά είναι αρκετά πιο εύκολη διαδικασία λόγω της μεγαλύτερης οθόνης.


Έκδοση: 1.5
Μέγεθος: 33.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Easybrain
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram