Fold'n Fly - Κατασκευάστε αμέτρητα χάρτινα αεροπλανάκια εντελώς δωρεάν με αναλυτικές οδηγίες

κατασκευάστε δωρεάν χάρτινα αεροπλανάκια με βίντεο οδηγίες


Το Fold' N Fly είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα που έχει σχέδια από διάφορα αεροπλανάκια. Όπως θα καταλάβατε, πρόκειται για τα χάρτινα αεροπλάνα που οι περισσότεροι φτιάχνουμε με χαρτιά Α4. Ωστόσο η σελίδα προχωράει αρκετά βήματα παρακάτω, αφού τα δεκάδες μοντέλα της ξεφεύγουν από τα βασικά και μπορεί να γίνουν αρκετά περίπλοκα.

Η ιστοσελίδα διαθέτει τα κατάλληλα φίλτρα για να διαλέξουμε το αεροπλανάκι. Έχουμε διαχωρισμό ανάλογα με την ευκολία κατασκευής, την χρήση ή μη χρήση ψαλιδιού, αλλά και το αν πρόκειται για αεροπλάνο που στόχο έχει να διανύσει μεγάλες αποστάσεις, να κάνει ακροβατικά, να μείνει ώρα στον αέρα ή απλά να είναι διακοσμητικό.

Αφού διαλέξουμε το αεροπλανάκι που μας άρεσε, κάνοντας κλικ πάνω του μπορούμε να δούμε τις αναλυτικές οδηγίες κατασκευής. Η ιστοσελίδα θα μας ζητήσει να πληρώσουμε αν επιλέξουμε να κατεβάσουμε τις οδηγίες σε PDF, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο για να τις δούμε μέσω της ιστοσελίδας ή μέσω του αντίστοιχου βίντεο στο YouTube.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Fold'N Fly

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram