«Τα φτερά του λιονταριού» - Δωρεάν ιστορικό μυθιστόρημα

Τα φτερά του λιονταριού - Δωρεάν Ιστορικό Μυθιστόρημα σε PDF


Το βιβλίο «Τα φτερά του λιονταριού» είναι ένα εξαιρετικό Ιστορικό Μυθιστόρημα από τον Χάρη Κουτσουρελάκη το οποίο διανέμεται εντελώς δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή (PDF) μέσω της Ανοικτής Βιβλιοθήκης του Γιάννη Φαρσάρη.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Ο Νικολό Αγκοστίνι σε βαθιά γεράματα, αφηγείται όλα όσα συνέβησαν στα νιάτα του, στο γύρισμα του προηγούμενου αιώνα. Τα χρόνια εκείνα ο φτερωτός λέοντας της Βενετίας δέσποζε ακόμα στην ανατολική Μεσόγειο. Ο Βαλέριος Ντέλι, διάσημος γιατρός και καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Πάδοβας, βρίσκεται κατηγορούμενος για νεκροτομές σε ζωντανούς ασθενείς και αιρετικές δοξασίες. Αναγκάζεται να εγκαταλείψει την ιταλική χερσόνησο για να αποφύγει τους διώκτες του. Ο νεαρός Νικολό ακολουθεί το θείο του Βαλέριο, σ’ ένα περιπετειώδες ταξίδι από τις ακτές της Αδριατικής, στα Κύθηρα και από κει στο βασίλειο της Κρήτης, στην όμορφη και σκοτεινή καστροπολιτεία των Χανίων.

Την στιγμή που το ξέσπασμα της πανούκλας στο Χάνδακα, σκορπά τον τρόμο, η μυστηριώδης εξαφάνιση ενός παιδιού στα Χανιά, θα γίνει η αιτία να εμπλακούν στην εξιχνίαση μιας σκοτεινής υπόθεσης που απλώνει τα πλοκάμια της σ’ όλο το νησί.


Είδος Αρχείου: PDF
Μέγεθος: 3 MB
Σελίδες: 350
Συγγραφέας: Χάρης Κουτσουρελάκης
Πηγή: openbook.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram