ProtonVPN - Δωρεάν VPN για απεριόριστη χρήση στο smartphone και τον υπολογιστή σας

δωρεάν έμπιστο ασφαλές vpn

Η εφαρμογή ProtonVPN είναι εδώ και υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις και ακόμη περισσότερη ασφάλεια. Το ProtonVPN είναι ένα cross platform δωρεάν VPN  χωρίς κανέναν περιορισμό στον όγκο των δεδομένων μας. Η Proton, η εταιρία πίσω από αυτό, είναι γνωστή από το ProtonMail, μία από τις ασφαλέστερες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η Proton ισχυρίζεται πως η νέα της εφαρμογή είναι το μοναδικό δωρεάν VPN που σέβεται την ιδιωτικότητά μας και την ασφάλεια των δεδομένων. Η εφαρμογή δεν κρατάει το ιστορικό περιήγησής μας, δεν προβάλλει περίεργες διαφημίσεις και τα δεδομένα μας δεν πωλούνται σε καμία τρίτη εταιρία.

Στη δωρεάν έκδοση του ProtonVPN μπορούμε να συνδεθούμε σε server της Ιαπωνίας, της Ολλανδίας αλλά και των ΗΠΑ. Τέλος, τόσο η Mozilla όσο και το γνωστό περιοδικό PCMag έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στο ProtonVPN, με το δεύτερο να εκθειάζει τη δωρεάν έκδοσή του.

Ενημέρωση

Το Proton VPN είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή Windows, Mac OS, iOS, Android και Linux. Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοσή για το λειτουργικό της επιλογής σας μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο "Download", ενώ θα χρειαστεί μία δωρεάν εγγραφή στην υπηρεσία.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Windows, Mac OS, Linux
Κατασκευαστής: Proton VPN
Πηγή: protonvpn.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram