TV Time: Το κορυφαίο app για καταγραφή και καταμέτρηση ταινιών και τηλεοπτικών σειρών

TV Time


To TV Time ξεκίνησε σαν μία από τις υπερπλήρεις βάσεις δεδομένων για τηλεοπτικές σειρές που επέτρεπε παράλληλα και την καταχώρηση και βαθμολόγηση των εκάστοτε επεισοδίων.

Ένας χρήστης με το TV Time μπορεί να σημειώνει μέχρι ποιο επεισόδιο μίας σειράς έχει δει (ώστε να μην ξεχάσει την επόμενη φορά που έχει μείνει), να το βαθμολογεί, να ψηφίζει τον αγαπημένο του ηθοποιό και φυσικά να το σχολιάζει μαζί με άλλους χρήστες. Η εφαρμογή παρέχει από μόνη της πολλές ακόμη πληροφορίες, όπως για παράδειγμα ημερομηνίες και ώρες κυκλοφορίας, συνεντεύξεις μέχρι και κουίζ γνώσεων πάνω στις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές. Η βιβλιοθήκη της εφαρμογής είναι τεράστια περιέχοντας μάλιστα και σχεδόν όλες τις ελληνικές σειρές, ακόμα και από την δεκαετία του '80!

Παράλληλα, το TV Time καταμετρά τις σειρές που έχετε δει και σας παρουσιάζει με γραφήματα διάφορες πληροφορίες όπως για παράδειγμα, ποιες μέρες είδατε περισσότερα επεισόδια, πόσα επεισόδια έχετε δει συνολικά και πόσο χρόνο έχετε "ξοδέψει" καθολικά σε τηλεοπτικές σειρές.

Η επιτυχία του συγκεκριμένου app ήταν τόσο μεγάλη, που πριν από μερικούς μήνες, προστέθηκε με μία μεγάλη αναβάθμιση υποστήριξη και για ταινίες.

Έκδοση: 8.12.1 (Android) - 8.12.0 (iOS)
Μέγεθος: 20 MB (Android) - 157.2 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω, iOS 12 και άνω
Κατασκευαστής: Toze Labs
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Zησιμόπουλος Αριστοτέλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram