Ο καλύτερος τρόπος να δεις Ελληνική Τηλεόραση, Συνδρομητικά Κανάλια, Ταινίες και Σειρές

Δωρεάν ταινίες, σειρές, αθλητικά, συνδρομητικά κανάλια, ελληνική τηλεόραση


[Update: 7 Ιουν 20]

Μία από τις δημοφιλέστερες ενέργειες που κάνει ο μέσος Έλληνας χρήστης του διαδικτύου είναι να βλέπει τηλεοπτικά θεάματα από τον υπολογιστή ή το κινητό του. Αρέσκεται να βλέπει τα κανάλια της Ελληνικής Τηλεόρασης και παράλληλα να ασχολείται με κάτι άλλο στο ίντερνετ, να παρακολουθεί δωρεάν ταινίες και σειρές από το Laptop του και να το διασκεδάζει βλέποντας δωρεάν συνδρομητικό περιεχόμενο με Αθλητικά, Ταινίες και σειρές.

Συγκεντρώσαμε τρία κορυφαία άρθρα που προσφέρουν όλα τα παραπάνω και χαίρουν τεράστιας απήχησης από το κοινό μας. Για να μη χρονοτριβούμε, πάμε να τα δούμε:


  • Δωρεάν Ταινίες και Σειρές: Ένα άρθρο που συγκεντρώνει τις καλύτερα links από sites που περιέχουν χιλιάδες ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους. 
  • Δωρεάν Ελληνική Τηλεόραση: Μια προσωπική προσπάθεια να συγκεντρώσω όλα τα Ελληνόφωνα κανάλια (τοπικά και πανελλαδικής εμβέλειας) σε ένα μόνο άρθρο για τη δική σας ευκολία. 
  • Δωρεάν Συνδρομητικά Κανάλια και Αθλητικά: Το Swift Streamz είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή με πλούσιο περιεχόμενο συνδρομητικών καναλιών ανά τον κόσμο, ανάμεσά τους και Ελληνικά κανάλια. Επίσης, το Mobdro έχει τεράστια συλλογή από συνδρομητικά κανάλια, αθλητικά κ.α αλλά μόνο από ξένα κράτη εκτός Ελλάδος. Τέλος, το Sport Zone είναι αυτή τη στιγμή ο Κυρίαρχος των αθλητικών Live μεταδόσεων από διάφορα αθλήματα και με Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram