Win 10 Launcher - "Βάλτε" Windows 10 στο Android κινητό σας

κάνω το android να μοιάζει με windows phone
Μπορεί τα Windows Phone να ανήκουν πλέον στο παρελθόν, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που τα αγάπησαν για την εμφάνιση και την λειτουργικότητά τους. Η Microsoft είχε σχεδιάσει ένα πρωτότυπο και εύχρηστο περιβάλλον, το οποίο ακόμα και σήμερα μνημονεύεται από πολλούς χρήστες.

Ο Win 10 Launcher φέρνει το αγαπημένο αυτό περιβάλλον στα σύγχρονα Android smartphones. Εγκαθιστώντας τον στην συσκευή μας αυτή αποκτά το γνώριμο περιβάλλον που αγαπήσαμε, φυσικά με αρκετές αισθητικές βελτιώσεις, εμπνευσμένες από την εμφάνιση των Windows 10, όπως η κάτω μπάρα που βρίσκουμε και σε υπολογιστές. Φυσικά, όλα τα παραπάνω θα ήταν άχρηστα αν ο Win 10 Launcher υστερούσε σε ταχύτητα και κατανάλωνε γρήγορα μπαταρία.

Η εφαρμογή μας επιτρέπει να παραμετροποιήσουμε την αρχική μας οθόνη και όπως επιθυμούμε, αλλά και να έχουμε το χρώμα της αρεσκείας μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να δώσουμε νέο αέρα στην συσκευή μας είναι να εγκαταστήσουμε τον launcher μέσα από την καταχώρησή του στο Google Play Store.

Έκδοση: 6.1
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Spark Planet
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram