Υπεύθυνη Δήλωση - Αίτηση - Εξουσιοδότηση: Συμπληρώνεις και είσαι έτοιμος


Υπεύθυνη Δήλωση, Εξουσιοδότηση, Αίτηση


Στην Ελλάδα, τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα έγγραφα που καλείται να συμπληρώσει συχνά-πυκνά ο Έλληνας πολίτης είναι τρία: Υπεύθυνη Δήλωση, Αίτηση και Εξουσιοδότηση. Μπορεί πλέον αυτά τα έγγραφα να έχουν μπει στην ψηφιακή ζωή μέσω του GOV, υπάρχουν όμως υπηρεσίες που χρειάζονται (για κάποιο οπισθοδρομικό λόγο) να εκτυπώνουμε αυτά τα έγγραφα. Σήμερα, έχουμε βρει και τα τρία έγγραφα έτοιμα προς συμπλήρωση και εκτύπωση. Τα έγγραφα υπάρχουν σε δύο μορφότυπα εκτύπωσης: PDF και .doc. 

Για τα PDF αρχεία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο PDF Reader ή να τα ανοίξουμε απευθείας μέσω του browser μας. Τα .doc αρχεία είναι τα κλασικά έγγραφα Microsoft Word, παλιάς έκδοσης ώστε να μπορούν να τα επεξεργαστούν και αυτοί που έχουν παλαιότερες εκδόσεις του Microsoft Office.

Στη περίπτωση της Υπεύθυνης Δήλωσης, έχουμε ακόμα ένα PDF σε επεξεργάσιμη μορφή για να μπορέσουμε να βάλουμε απευθείας τα στοιχεία μας και να εκτυπώσουμε έτοιμη τη δήλωση. Τέλος, οι υπεύθυνες δηλώσεις χωρίζονται σε αυτές της μιας σελίδας και σε αυτές των δύο σελίδων. 

Υπεύθυνη Δήλωση

Κατεβάστε τις Υπεύθυνες δηλώσεις (μίας σελίδας)


Κατεβάστε τις Υπεύθυνες Δηλώσεις (δύο σελίδων)


Αίτηση

Κατεβάστε τις Αιτήσεις


Εξουσιοδότηση

Κατεβάστε τις Εξουσιοδοτήσεις



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal