[PS Plus]: Η Sony γιορτάζει και προσφέρει τρία δωρεάν παιχνίδια για αυτόν τον μήνα

Τα δωρεάν PS Plus για τον μήνα Ιούλιο


Η συνδρομή PS Plus κλείνει τα δέκα χρόνια ζωής και η Sony το γιορτάζει προσφέροντας δωρεάν τρία παιχνίδια για τον μήνα Ιούλιο αντί για δύο όπως συνήθως είθισται. 

Η ιαπωνική εταιρεία μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter ανακοίνωσε πως οι κάτοχοι συνδρομής PS Plus θα μπορούν -από τις 7 Ιουλίου μέχρι και τις 3 Αυγούστου- να λάβουν δωρεάν τα NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration και Erica για το PS4 τους. 

Πρόκειται φυσικά για ένα πολύ καλό line-up για αυτόν τον μήνα, αν αναλογιστεί κάνεις πως το NBA 2K20 είναι φετινό παιχνίδι, ενώ η επετειακή έκδοση του Tomb Raider που προσφέρεται περιέχει εκτός από το βασικό παιχνίδι και όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά. Παράλληλα, λόγω του εορτασμού η Sony μας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσουμε δωρεάν την συνδρομή PS Plus από το Σάββατο 4 Ιουλίου έως και την Κυριακή 5 Ιουλίου.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η PS Plus, είναι η συνδρομή που μας επιτρέπει να παίξουμε online στα PS3, PS4 και PS Vita, αλλά και να κάνουμε χρήση μεγάλου Cloud αποθηκευτικού χώρου. Επίσης, κάθε μήνα η συνδρομή PS Plus παρέχει στους κατόχους της δωρεάν παιχνίδια αλλά και ειδικές εκπτώσεις σε ψηφιακά προϊόντα.

Γίνε συνδρομητής PS Plus.

Πηγή: Playstation Blog
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram