Cinehub - Η νέα καλύτερη εφαρμογή για δείτε και να κατεβάσετε δωρεάν όλες τις ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους

popcorn time teatv online movies free with subs


Το Cinehub είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή για να δείτε ταινίες και σειρές εντελώς δωρεάν. Κατά καιρούς σάς έχουμε παρουσιάσει διάφορες παρόμοιες εφαρμογές, όπως το Cyberflix, το TeaTV, το Popcorn-Time και πολλές ακόμη, ωστόσο το Cinehub αποτελεί την καλύτερη εφαρμογή του είδους.

Πρώτα απ' όλα, διαθέτει το καλύτερο περιβάλλον που έχουμε συναντήσει. Σύγχρονο, γρήγορο, όμορφο και γεμάτο με πληροφορίες για κάθε ταινία ή σειρά. Φυσικά το παραπάνω δεν θα είχε κανένα νόημα αν δεν υπήρχε το αντίστοιχο περιεχόμενο. Το Cinehub παίρνει άριστα και σε αυτόν τον τομέα, αφού διαθέτει τα πάντα, όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και τα τελευταία επεισόδια κάθε σειράς. Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα του περιλαμβάνει πάνω από 90 χιλιάδες ταινίες και 67 χιλιάδες σειρές. Ταυτόχρονα, υπάρχουν υπότιτλοι σε διάφορες γλώσσες, ακόμη και στα Ελληνικά.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιλογή για αποθήκευση ταινιών ή σειρών τοπικά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τις δούμε χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ, π.χ. σε ένα ταξίδι. Τέλος, η επιλογή για screen mirror μας επιτρέπει να δούμε τις ταινίες στην τηλεόρασή μας αν έχουμε smart tv, chrome cast ή κάποιο tv box.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να αποκτήσετε το Cinehub, ένα δωρεάν Netflix δηλαδή με πολύ περισσότερο περιεχόμενο, είναι να το κατεβάσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, μέσω του παρακάτω συνδέσμου. Εδώ χρειάζεται πολύ προσοχή, καθώς υπάρχουν πολλές ψεύτικες εφαρμογές που κρύβουν διαφημίσεις ή κακόβουλο λογισμικό.

Έκδοση: 2.2.2
Μέγεθος: 34 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Cinehub
Πηγή: cinehub.to
Συντάκτης του άρθρου:Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram